Dildo 24
Allt om sexleksaker
bild penispumpar

Penispumpar

Cylinder med pumpfunktion vars syfte är att skapa ett vakuum kring mannens penis.

Fakta om penispumpar

En penispump är en plastcylinder som mannen kan föra in penis i. Genom att man sedan pumpar ut luft ur cylindern så skapas ett vakuum. Penis sugs då in i pumpen och blod strömmar till. Effekten blir att penis sväller och ökar i storlek. En penispump kan både användas till att på konstlad väg skapa en erektion, eller att imitera en avsugning. Penispumpen kan därför både fungera som ett manligt sexhjälpmedel mot impotens, eller som en sexleksak för manlig onani. Många män gillar även att använda en penispump därför att storleken på penis ökar. Storleksökningen är inte permanent, utan penis återgår efter några timmar till normal storlek igen. När erektionen går ner kan man däremot se en stor skillnad på penis i slakt tillstånd. Den här storleksökningen håller ofta i sig i flera timmar och upplevs som mycket positiv av många män.

Penispumpar mot potensproblem

Ursprungligen är en penispump tänkt att förbättra mannens erektion vid potensproblem. En penispump är alltså ett sexhjälpmedel snarare än en sexleksak i det här avseendet. Genom att man suger in blod i penis så kan även en impotent man uppnå erektion. Vill man behålla ståndet en längre tid trär man på en penisring efter det att man har använt penispumpen. Man drar åt en penisring kring penisroten och det gör att blodet inte kan lämna penis igen. På så vis får man en hård och långvarig erektion även vid potensproblem.

Penispumpar för onani

Enligt statistiken så onanerar 99 procent av alla svenska män. Många använder högerhanden, men andra tar hjälp av sexleksaker för ännu mer njutning och starkare orgasmer. Alla studier som genomförts på senare år visar även att onani är någon naturligt och bara för kroppen. Att använda sin penispump till onani kan därför vara en bra idé. Suget som skapas genom att man pumpar påminner om en riktigt stark och skön avsugning. Betydligt skönare än att bara dra en vanlig runk med andra ord. Trots att penispumpar är så vanliga onanihjälpmedel för män, så tänker sig många inte penispumpar som sexleksaker.

Källa: Penispumpar.se